Aktivt Lån


Hos Aktivt lån kan du låna upp till 600 000 kr. Aktivt lån är en låneförmedlare som samarbetar med 17 banker och kreditgivare. Det är något färre än de flesta andra låneförmedlare. I den här artikeln kommer vi titta närmare på Aktivt lån och den tjänst som de erbjuder. Läs vidare om du är intresserad av att ta ett lån och vill använda dig av en låneförmedlare för att snabbt och enkelt jämföra olika långivare.

aktivt lån

Läs mer om Aktivt Lån

En fördel med Aktivt lån är att du kan använda dig av BankID för att signera avtalet och få ditt lån utbetalt. Aktivt lån marknadsför Axo Finans tjänst.

Aktivt lån vill erbjuda en smidig och enkel process när det gäller att ansöka om och få ett lån beviljat.

Samla dina lån

Hos Aktivt lån kan du även samla dina lån. Detta är något som de flesta låneförmedlare erbjuder. Om du har många små krediter med höga räntor kan det vara en klok idé att samla dina lån till ett enda. På så sätt kan du få en lägre ränta och få bättre överblick över din ekonomi. Det är lättare att ha koll på sin privatekonomi och sina lånade pengar om man bara har ett enda lån.

Dessutom kan slippa en mängd avi-avgifter eller fakturaavgifter. Pengarna som du får över tack vare de lägre kostnaderna kan du använda för att betala tillbaka ditt lån. På så sätt kan du få en ännu lägre kostnad för dina lånade pengar på sikt.

Att kunna låna mellan 10 000 kr – 600 000 kr är en stor förmån. Många långivare erbjuder inte så stora belopp. Dessutom kan du låna helt utan säkerhet, det brukar vara standard när det gäller privatlån. Återbetalningstiden väljer du själv men den ska ligga på mellan 1-15 år. Räntan sätts individuellt och presenteras först när du fått ett lån beviljat från en av långivarna.

Om du har några frågor kan du kontakta kundtjänsten hos Aktivt lån. De har generösa öppettider.

Kort avslutning

Nu har vi tittat lite närmare på Aktivt lån och de fördelar och nackdelar som finns med deras tjänst. Aktivt lån liknar till stor del andra låneförmedlare. De erbjuder ett stort lånebelopp men tyvärr samarbetar de inte med mer än 17 långivare. Det finns andra låneförmedlare som samarbetar med upp till 30-35 olika kreditgivare och banker. Om du är ute efter att maximera dina chanser att få ett lån beviljat bör du kanske vända dig till någon av dessa låneförmedlare istället.

Nu har du förhoppningsvis lite mer kött på benen inför att du ska välja låneförmedlare och långivare. Kom ihåg att jämföra totalkostnaden för lånen innan du väljer att teckna ett lån. Kom också ihåg att det är du som ytterst har ansvaret för att se till att du kan betala de kostnader som uppkommer i samband med att du tecknar ett lån. Men självklart gör långivaren en kreditprövning innan de beviljar ditt lån, så riskerna att du ska få ett lån beviljat som du inte klarar av att betala tillbaka är minimala.

Läs mer om Aktivt Lån