Arcadia Finans


Hos Arcadia finans kan du låna mellan 5000 kr och 600 000 kr, helt utan säkerhet. Arcadia finans är en av många låneförmedlare. Arcadia finans samarbetar med ca 25 banker. I den här texten ska vi titta närmare på Arcadia finans och försöka värdera deras tjänst mot andra liknande tjänster. Så om du är intresserad av att lära dig mer om Arcadia finans innan du väljer låneförmedlare och långivare rekommenderar vi att du läser vidare.

arcadia finans

Läs mer om Arcadia Finans

Så fungerar Arcadia finans

Du väljer själv ett lånebelopp mellan 5000 kr och 600 000 kr. Återbetalningstiden ligger på mellan 1 år och 15 år. Arcadia finans ställer vissa krav på den som ansöker om ett lån. Du ska vara minst 18 år, inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden och en årsinkomst på minst 100 000 kr. Arcadia finans liknar i dessa avseenden de allra flesta andra låneförmedlare. Endast en kreditupplysning via UC görs per ansökan. Du väljer själv det lån som passar dig bäst. Du förbinder dig inte till något genom att skicka in en ansökan och det kostar inget. Hos Arcadia finans är det privatlån som gäller, du kan låna till vad du vill och helt utan säkerhet.

Fördelar med att använda en låneförmedlare

Det finns många fördelar med att använda en låneförmedlare istället för att själv höra av sig separat till lika många långivare för att jämföra erbjudanden och räntor. När du använder en låneförmedlare skickas din ansökan till många banker och kreditgivare och du kan i lugn och ro hemma jämföra deras erbjudanden och välja det som passar dig bäst. Det görs endast en UC och du maximerar dina chanser att få ett lån beviljat och att hitta ett billigt lån.

På Arcadia finans hemsida kan du läsa om vad kunderna själva tycker om tjänsten. Dessutom hittar du en mängd olika praktiska ekonomitips. Det går snabbt och enkelt att ansöka om ett lån hos Arcadia finans. Du fyller i dina uppgifter på hemsidan och skickar sedan iväg din ansökan – det tar bara ett par minuter. Sedan brukar det inte dröja länge innan erbjudandena trillar in. När du väl har tecknat ett lån brukar du kunna ha pengarna på kontot inom ett fåtal dagar.

Arcadia finans jämfört med andra låneförmedlare

Arcadia finans liknar övriga låneförmedlare i hög grad. De ställer ungefär samma krav som andra och lånebeloppet på 600 000 kr brukar vara taket även hos övriga. Det finns dock andra låneförmedlare som samarbetar med fler än 25 banker. Det kan vara en anledning att även överväga andra låneförmedlare när du står i begrepp att ta ett lån.

Kort avslutning

Nu har vi tittat närmare på olika för- och nackdelar med Arcadia finans och den tjänst som de erbjuder. Förmodligen har du lite mer på fötterna som du kan ha användning för när du ska välja vilken låneförmedlare du vill anlita och till sist vilket lån du ska teckna. Kom ihåg att jämföra totalkostnaden för lånet när du jämför olika lån. Du ska alltså inte enbart titta på räntan. Det kan även tillkomma avi-avgifter, fakturaavgifter och en eventuell uppläggningsavgift.

Läs mer om Arcadia Finans