Avenuefinans


Vad är Avenuefinans? Avenuefinans är en låneförmedlare där du skickar in en enda ansökan och får erbjudanden från upp till 25 olika långivare. Det är en stor fördel att kunna jämföra så pass många olika långivare och ändå bara behöva göra en enda ansökan. Eftersom det görs en kreditupplysning varje gång du gör en ansökan skulle det kunna ligga dig i fatet om du gjorde varje ansökan separat. Med Avenuefinans görs endast en enda kreditupplysning på dig, vilket ser bättre ut när långivarna tittar på dina uppgifter.

avenuefinans

Läs mer om Avenuefinans

Låna mellan 5000 kr och 600 000 kr

Med Avenuefinans kan du låna mellan 5000 kr och 600 000 kr. Att använda sig av tjänsten är gratis och inte bindande. Du fyller enkelt i dina uppgifter och gör en ansökan på Avenuefinans webbsida. Din ansökan skickas till 25 olika långivare och sedan börjar erbjudandena att trilla in till din e-postadress. Du kan låna utan säkerhet och du kan använda pengarna till vad du vill. Avenuefinans marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB

När du fyller i formuläret anger du information om dig själv, sedan väljer du ett erbjudande bland de långivare som skickat erbjudanden till dig. Du kan signera din låneansökan direkt med BankID.

Jämför olika långivare med varandra

Den stora fördelen med Avenuefinans är att du kan jämföra olika långivare för att hitta ett så förmånligt lån som möjligt. De flesta människor lånar pengar någon gång i sitt liv. Den stora frågan är hur man gör för att hitta ett så billigt lån som möjligt, eftersom kostnaderna för ett lån verkligen kan skilja sig åt. Det handlar om räntor och avgifter.

Genom att hitta ett så billigt lån som möjligt kan du spara mycket pengar. Kom ihåg att Avenuefinans är en låneförmedlare och alltså inte själva lånar ut pengar. Det finns egentligen inga stora nackdelar med att använda sig av en låneförmedlare. Du slipper jobbiga och tråkiga bankmöten och du slipper förhandla om räntan.

Du bör dock känna till de krav som Avenuefinans ställer på dig som ansöker om ett lån. Du ska vara minst 18 år gammal, du måste ha en årsinkomst på minst 100 000 kr och du får inte ha obetalda skulder hos kronofogden. Detta är alltså en nackdel med Avenuefinans om du jämför med andra förmedlingstjänster och långivare. Det finns faktiskt en hel del långivare som lånar ut pengar till personer med lägre årsinkomst än så, så kraven kan sägas vara relativt höga.

Nu har vi tittat lite närmare på Avenuefinans och den kostnadsfria och icke bindande tjänst som de erbjuder för att jämföra olika långivare med varandra. Om du letar efter en enkelt och snabbt tjänst för att hitta det bästa möjliga lånet så kan deras tjänst vara ett riktigt bra alternativ. Kom ihåg att läsa villkoren noggrant innan du väljer var du tecknar ditt lån. Det är viktigt att även titta på eventuella avgifter, såsom uppläggningsavgift och aviavgift. Det är de totala kostnaderna för lånet som du bör jämföra mellan olika långivare. Lycka till med din låneansökan!

Läs mer om Avenuefinans