Axo Finans


Med Axo Finans tjänst kan du jämföra bankernas villkor. De återkommer till dig med det bästa erbjudandet redan samma dag. På det sättet behöver du inte förhandla med banken. Axo Finans hjälper dig med hela processen.

Du väljer själv lånebelopp, fyller i ett formulär och sedan inväntar du erbjudandena. Räntan är individuell, startavgiften ligger på 495 kr och avi-kostnaden på 35 kr per månad.

Axo Finans är alltså en låneförmedlare som du använder för att hitta en bra långivare med bra villkor och låga räntor. Det görs endast en enda kreditupplysning via UC även om Axo Finans skickar din ansökan till många banker. Axo Finans har försökt förenkla ansökningsprocessen så mycket det går, vilket bör ses som hedervärt. Om du behöver hjälp med din ansökan kan rådgivarna hos Axo Finans hjälpa dig.

axo finans

Läs mer om Axo Finans

Privatlån utan säkerhet

Via Axo Finans kan du få möjlighet att ta ett privatlån utan säkerhet. Privatlån används oftast till oförutsedda utgifter eller för att samla lån och lösa skulder. Axo Finans erbjuder privatlån från 10 000 kr ända upp till 600 000 kr. Möjligheten att låna så mycket som 600 000 kronor hittar du inte hos alla låneförmedlare, vilket bör ses som en klar fördel med Axo Finans.

Att ansöka om ett lån via Axo Finans är enkelt. Du kan använda dig av BankID för att identifiera dig och att fylla i ansökningsformuläret går snabbt. Du behöver endast fylla i hur mycket du vill låna, samt vilken återbetalningstid du vill ha.

Krav

Axo Finans ställer vissa krav på dig som ansöker om ett lån. Du ska ha fyllt minst 20 år, du ska ha en fast inkomst på minst 10 000 kr per månad och vara anställd, ha vikariat, företag eller vara pensionär. Om du inte uppfyller alla dessa villkor kan du ändå skicka in en ansökan men risken är då stor att du inte får ditt lån beviljat. För att öka chanserna att få ditt lån beviljat kan du ansöka tillsammans med en medsökande.

Det är flera faktorer som avgör hur mycket du får låna. Ett exempel är vilken årsinkomst du har. Det är också avgörande hur gammal du är och vilken kreditvärdighet du har.

Att låna via Axo Finans kostar inget. Själva förmedlingstjänsten är alltså gratis. Det fungerar egentligen på samma sätt som om du själv hade kontaktat alla långivare, med den skillnaden att det endast görs en kreditupplysning på dig.

Snabb låneprocess

Låneprocessen hos Axo Finans är snabb. Du brukar kunna få pengarna utbetalda inom ett par dagar. Vilken ränta du får beror på vilken bedömning bankerna och långivarna gör när det gäller din ekonomiska situation. Kom ihåg att det brukar vara billigare med ett privatlån än att använda sig av krediten som du får via ett kreditkort.

Nu har vi tittat närmare på Axo Finans och de för- och nackdelar som finns med att använda sig av deras förmedlingstjänst. Om du är över 20 år och tänker ansöka om ett lite större privatlån så kan det vara ett utmärkt alternativ att jämföra räntor och kostnader med hjälp av Axo Finans förmedlingstjänst.

Läs mer om Axo Finans