Bank Norwegian


Bank Norwegian erbjuder en rad olika tjänster, bland annat ett kreditkort, ett sparkonto och lån. I den här texten ska vi främst titta på Bank Norwegians erbjudande när det gäller lån. Så läs vidare om du är intresserad av vad det norska flygbolaget har att erbjuda när det gäller privatlån utan säkerhet.

Hos Bank Norwegian kan du samla dina lån. Du kan använda hela eller delar av ett lån till att lösa in andra krediter, kreditkort eller avbetalningar hos andra kreditbolag/banker.

För att ansöka om ett lån fyller du i dina personuppgifter, såsom personnummer, namn, e-post, mobiltelefon med mera. Du anger också önskat lånebelopp. Genom att ansöka tillsammans med en medsökande kan dina chanser att få lånet beviljat öka. Det finns också möjlighet att få bättre ränta med en medsökande.

Hos Bank Norwegian kan du ta ett privatlån på mellan 5000 kr och 600 000 kr. 600 000 kr är ett riktigt högt belopp när det gäller privatlån. Det är förmodligen svårt att hitta en bank eller kreditgivare som lånar ut mer än så när det gäller privatlån utan säkerhet. Du kan använda pengarna till vad du vill. Hos Bank Norwegian får du snabbt svar på din ansökan och hela processen kan skötas via internet med BankID. Det gör att det är väldigt smidigt att ansöka om ett lån hos Bank Norwegian.

bank norwegian

Läs mer om Bank Norwegian

Vem kan låna pengar hos Bank Norwegian?

Bank Norwegian har ett antal krav som du som ansöker om ett lån behöver leva upp till för att bli beviljad att låna pengar. Du får inte ha några betalningsanmärkningar, du ska vara över 23 år och ha varit folkbokförd i Sverige minst de senaste 36 månaderna. Dessutom gör Bank Norwegian en kreditupplysning på dig innan de eventuellt beviljar ett lån. Detta får ses som relativt höga krav jämfört med många andra långivare. Det finns gott om långivare som lånar ut pengar till dig som endast fyllt 18 år och som har betalningsanmärkningar. Men då är det inte säkert att du får möjlighet att låna så mycket som 600 000 kr och förmodligen är dessutom räntan högre.

Kreditkort

Om du inte är intresserad av ett traditionellt privatlån utan säkerhet kan kanske kreditkortet som Bank Norwegian erbjuder vara ett alternativ för dig. Med kreditkortet får du tillgång till en kredit som du kan handla för räntefritt under en viss period. För att få din ansökan om ett kreditkort beviljat behöver du genomgå en sedvanlig kreditprövning. När du handlar med Bank Norwegians kreditkort får du poäng som du kan använda för att handla flygresor hos bolaget.

Sammanfattning

Hos Bank Norwegian finns det möjlighet att låna mycket pengar. Men de ställer också relativt höga krav på dig som ansöker om ett lån. Att det dessutom finns möjlighet att ansöka om ett kreditkort (som ger poäng som du kan handla flygresor för) och att öppna upp ett sparkonto gör att Bank Norwegian sticker ut något från mängden när det gäller kreditgivare. För många känns nog Bank Norwegian som ett tryggt alternativ eftersom många har rest med Norwegian någon gång och känner till bolaget på det sättet.

Läs mer om Bank Norwegian