Consector


Consector är en låneförmedlare som sticker ut något från mängden genom att inte enbart erbjuda privatlån, utan även bolån och billån. I den här texten ska vi titta närmare på Consector och deras tjänst, så om du är intresserad av att lära dig mer, läs vidare! Vi kommer att titta närmare på vilka för- och nackdelar som finns med Consector och hur Consector skiljer sig från andra låneförmedlare.

consector

Läs mer om Consector

Jämför lån hos upp till 30 banker

Med hjälp av Consector kan du jämföra lån hos upp till 30 banker. Det är något fler än den genomsnittliga låneförmedlaren. Consectors tjänst är kostnadsfri och underlättar för dig som vill maximera dina chanser att få ett lån beviljat och att dessutom hitta ett lån med riktigt bra räntor.

Consector vill att du ska kunna lita på dem och vill göra allt för att du ska uppleva deras tjänster som enkla och bekväma att använda. Consector står under insyn av Finansinspektionen och deras tjänster sker i samarbete med Upplysningscentralen (UC). Det är inte på något sätt bindande att använda sig av Consector. Det är först när du tecknar ett avtal med en långivare som du förbinder dig till de villkor som är specificerade i avtalet.

Så fungerar Consector

Du väljer själv hur mycket pengar du vill låna och vilken typ av lån det rör sig om. Sedan fyller du snabbt och enkelt i dina uppgifter och skickar in din ansökan. Consector skickar sedan vidare din ansökan till de långivare som Consector samarbetar med. De granskar din ansökan och gör en individuell prövning utifrån din ekonomiska situation, den avgör om du får ett erbjudande eller inte och vilken ränta du kan få. Svaret kommer inom 24 timmar. Endast en kreditupplysning via UC registreras.

Det är en stor fördel att endast en kreditupplysning registreras eftersom det kan vara en nackdel ur kreditvärdighetssynpunkt att få många kreditupplysning gjorda på sig inom en kort tidsperiod. Du väljer sedan det lån som passar dig bäst och signerar avtalet. Sedan är det klart. Kom ihåg att jämföra totalkostnaden för lånet när du jämför lån med varandra. På det sättet får du en uppfattning om vilket lån som är bäst.

Att jämföra lån med hjälp av en låneförmedlare förenklar processen att få ett lån beviljat och att hitta det bästa möjliga lånet. Att de dessutom samarbetar med så många banker som 30 stycken är ytterligare en anledning att välja Consector om du letar efter en bra lånegivare.

Avslutning

Consector liknar i hög grad andra låneförmedlare, med den skillnaden att du även kan ansöka om bolån och billån. De flesta andra låneförmedlare arbetar endast med privatlån (lån med hög ränta som används för privat konsumtion). Att använda sig av Consector är ett enkelt sätt att jämföra olika erbjudanden utan att själv behöva ta kontakt med varje bank.

Nu har du förhoppningsvis lite mer på fötterna innan du väljer att använda dig av Consector eller någon annan låneförmedlare. Oavsett vilket typ av lån du letar efter och oavsett vad du ska använda pengarna till önskar vi dig lycka till med din ansökan.

Läs mer om Consector