Euroloan

Hos Euroloan kan du ansöka om och låna pengar online. Du kan ansöka om kredit och låna direkt vid behov. Euroloan kan acceptera betalningsanmärkningar vilket bör ses som en fördel. Det är inte alla kreditgivare som kan acceptera betalningsanmärkningar, så om du veta att du har en eller flera betalningsanmärkningar kan Euroloan vara ett bra alternativ för dig om du är intresserad av att låna pengar. I texten nedan kommer vi titta närmare på Euroloan och vilka för- och nackdelar som finns med deras tjänst.

Du ansöker enkelt om lån hos Euroloan genom att logga in med ditt BankID. Du fyller i dina personliga uppgifter och accepterar kreditvillkoren. Sedan kan du göra ett uttag till ditt bankkonto, om du får lånet beviljat.

euroloan

Läs mer om Euroloan

Bolaget Euroloan

Bolaget som ligger bakom Euroloan heter Mash Sweden AB. Det är ett svenskt finansbolag placerat i Stockholm. Rötterna har bolaget i Finland där moderbolaget finns sedan 2007. Euroloan har specialiserat sig på krediter som kunderna sköter själva via nätet. Idén bakom företaget är att erbjuda ett enklare och bättre sätt att låna pengar genom modern teknologi och en effektivare organisation än konkurrenterna. Därför kan Euroloan erbjuda bättre villkor än många av konkurrenterna. Det bör ses som en klar fördel!

Euroloan satsar på kvalitet och långsiktighet när det gäller kundrelationer, vilket också bör ses som en stor fördel. Euroloan vill vara enkla att ha att göra med. De engagerar sig också i olika former av miljöprojekt.

Privatlån utan säkerhet

Hos Euroloan kan du ansöka om blancolån (privatlån utan säkerhet) på upp till 50 000 kr. Det är ett relativt litet belopp om du jämför med vissa andra långivare som kan erbjuda lån upp till 300 000 kr eller till och med 600 000 kr. Men för dig som ändå inte tänkt låna mer än 50 000 kr kan Euroloan vara ett bra alternativ.

Betala enbart för den kredit som du nyttjar

Euroloans OnlineKredit fungerar på ett lite speciellt sätt. Du ansöker först om ett maximalt kreditbelopp. Sedan har du tillgång till pengar upp till det beloppen. Men du behöver inte utnyttja krediten, och då kostar den dig heller inget. Du betalar alltså enbart för det belopp som du nyttjar. En smart och enkel tjänst!

Euroloan gör en kreditbedömning direkt när du ansöker om ett lån. Du loggar själv in och begär ett uttag när du vill börja nyttja din kredit. Pengarna förs då direkt över till ditt bankkonto, oftast samma dag.

Att kunna välja själv hur mycket kredit du vill nyttja och endast betala för den del du nyttjar är en smart och enkel tjänst som du inte hittar hos så många långivare. Det liknar på det sättet ett kreditkort.

Kort avslutning

Nu har vi tittat lite närmare på Euroloan och vilka för- och nackdelar som finns med deras tjänst. Letar du efter en enkelt tjänst där du betalar endast för den kredit som du nyttjar så kan Euroloan vara ett bra alternativ. Om du dessutom har betalningsanmärkningar kan Euroloan vara något för dig eftersom de kan bevilja lån även till personer med betalningsanmärkningar. Dock lånar de inte ut mer än 50 000 kr när det gäller privatlån utan säkerhet.

Läs mer om Euroloan