Favoritlån


Hos Favoritlån kan du enkelt låna pengar. Du kan jämföra flera olika låneerbjudanden och välja det lån som passar dig bäst. Hos Favoritlån ansöker du om ett nytt lån eller så samlar du dina nuvarande lån. Favoritlån är en helt kostnadsfritjänst och du förbinder dig inte till någonting genom att använda dig av den. Med Favoritlån kan du spara pengar. Du hittar enkelt ett bra lån på så kort tid som 3 minuter. Välj själv hur mycket du vill låna, mellan 5000 kr och 600 000 kr. Fyll i dina uppgifter och ta sedan emot erbjudanden.

Favoritlån ägs av Axo Finans AB. Lägg märke till att de tar ut en startavgift (för närvande på 495 kr) och en avikostnad på 35 kr per månad. Favoritlån är en låneförmedlare för 15 olika långivare vars ambition är att erbjuda en enkel, trygg och smidig ansökningsprocess.

Tack vare deras krypterade uppkoppling kan du tryggt ansöka om ett lån. Favoritlån använder den absolut senaste tekniken för att säkra att dina personuppgifter hamnar i trygga händer.

favoritlån

Läs mer om Favoritlån

En enda ansökan – 15 erbjudanden

Du skickar endast in en enda ansökan, och får erbjudanden från upp till 15 olika långivare. En stor fördel med detta är att du kan jämföra många olika långivare utan att det görs massor av kreditupplysningar på dig. Att få väldigt många kreditupplysningar gjorda på sig inom kort tid kan nämligen ses som ett varningstecken för banker som tittar på dina uppgifter. De kan se det som att du har en strulig eller dålig ekonomi.

Utbetalningen från Favoritlån sker via en säker banköverföring. Med Favoritlån slipper du jobbiga bankmöten och massor av pappersarbete. Att ansöka om ett lån online med Favoritlån går snabbt. Oavsett vad du vill låna till så kan Favoritlån vara ett bra alternativ för att jämföra olika långivare med varandra.

Använd Favoritlån för att förverkliga dina drömmar och för att förbättra din ekonomiska situation. Att samla sina lån med hjälp av Favoritlån är ett bra alternativ för dig som har tecknat många små, snabba lån med hög ränta. Genom att samla dina lån kan du få en lägre ränta och färre fakturaavgifter och därmed få mer pengar över för att betala av på ditt lån.

Vilka krav ställer Favoritlån?

Favoritlån ställer vissa krav för att du ska kunna ansöka om lån. Du måste vara minst 20 år gammal och ha en fast inkomst på minst 10 000 kronor i månaden. Dessutom ska du vara fast anställd, ha ett vikariat, driva ett eget företag eller vara pensionär. Du ska inte ha några betalningsanmärkningar och inte heller några skulder hos Kronofogden. Ansök gärna tillsammans med en medsökande – då ökar dina chanser att få ditt lån beviljat.

En nackdel med Favoritlån är alltså de krav som de ställer på dig som låntagare. Det finns andra långivare som lånar ut pengar trots att den sökande har betalningsanmärkningar.

Nu har vi tittat lite närmare på Favoritlån och vilka för- och nackdelar som finns med deras tjänst. Kom ihåg att Favoritlån inte själva lånar ut pengar utan att det är en förmedlingstjänst. Du bör också vara medveten om att de ställer relativt höga krav på dig som ansöker om ett lån.

Läs mer om Favoritlån