Ferratum

Ferratum är en långivare med ett relativt brett spektrum av tjänster. De erbjuder olika typer av lån, såsom SMS-lån, minilån, internetlån, mikrolån, blancolån, snabblån och deras egen Ferratum Credit. Om du letar efter en långivare som erbjuder en rad olika typer av lån så har du hittat rätt. I den här texten kommer vi fördjupa oss kring Ferratum och de tjänster som erbjuds. Så läs vidare om du är intresserad av för- och nackdelar med Ferratum.

Ferratum har en rad fördel, de tar inte ut någon uppläggningsavgift, ingen uttagsavgift och erbjuder flexibla uttag och återbetalningar.

ferratum

Läs mer om Ferratum

Så ansöker du om ett lån hos Ferratum

Först väljer du hur mycket du vill låna. Sedan identifierar du dig och fyller i din låneansökan. Pengarna betalas ut till ditt konto. Ferratum har en bra kundtjänst som lyssnar till kunderna. Ambitionen är att det ska vara enkelt, smidigt och flexibelt att låna pengar via Ferratum. På deras hemsida kan du läsa mer om vad kunderna tycker om Ferratum.

Snabblån hos Ferratum

Hos Ferratum kan du bland annat ansöka om ett snabblån. Det innebär att du snabbt får pengar när du behöver det som mest. Det kan handla om en oförutsedd utgift eller att kontot är tomt och att lönen kommer först om en vecka. Ferratum granskar din ansökan och beviljar sedan ditt lån så att du kan få pengarna inom några få timmar.

Ferratum finns i över 25 länder och har hjälp mer än 2 miljoner kunder när det gäller snabba lån. Ferratum är ett tryggt, snabbt och enkelt alternativ. Kom ihåg att ett snabblån innebär att du lånar en relativt liten summa, att det går snabbt och att du inte behöver någon säkerhet. Ferratum erbjuder snabblån på upp till 35 000 kr. Du ansöker enkelt online och sedan görs en kreditupplysning via Creditsafe (inte UC).

Enkla och tydliga villkor

En stor fördel med Ferratums snabblån är att det enda du betalar är själva räntan. Det tillkommer inga andra avgifter såsom uppläggningsavgifter eller avi-avgifter. På det sättet är det enkelt att se vad ett lån hos Ferratum kostar. Du betalar tillbaka när det själv passar dig. Om du betalar tillbaka snabbt blir kostnaden för räntorna låg.

En annan fördel med Ferratum är att du kan få ett lån beviljat även om du har en gammal betalningsanmärkning. Det är inte alla långivare som beviljar lån till personer med betalningsanmärkningar.

Kort avslutning

Om du letar efter ett lån med riktigt bra ränta bör du kanske titta på någon annan typ av lån, exempelvis bolån eller billån. Eftersom banken eller kreditgivaren inte har någon säkerhet när det gäller privatlån så brukar räntan bli lite högre. Men om du har en god ekonomisk situation eller en medsökande när du ansöker om lånet så kan du få relativt bra räntor hos Ferratum.

Nu har vi tittat närmare på för- och nackdelarna med Ferratum. Förhoppningsvis känner du att du har lite mer på fötterna innan du väljer att teckna ett lån. Vi önskar dig lycka till med din låneansökan och hoppas att du ska få ditt lån beviljat.

Läs mer om Ferratum