Freedom Finance


Hos Freedom Finance kan du jämföra låneerbjudanden från 30 olika långivare. Du ansöker kostnadsfritt och utan bindning. Att göra en ansökan tar endast ett par minuter. I den här texten ska vi titta lite närmare på Freedom Finance och den tjänst som erbjuds. Så om du är intresserad av att lära dig mer om för- och nackdelar med Freedom Finance så rekommenderar vi att du läser vidare. Du kommer att få ta del av kunskap som är bra att ha med sig när du väljer låneförmedlare och långivare.

Du väljer själv ett lånebelopp på mellan 5000 kr och 600 000 kr. 600 000 kr är bland de högsta belopp som finns att låna när det gäller privatlån utan säkerhet. Återbetalningstiden ligger hos Freedom Finance på mellan 1 till 15 år.

freedom finance

Läs mer om Freedom Finance

Samla lån

Hos Freedom Finance kan du förutom att ta ett privatlån utan säkerhet även samla dina dyra lån och krediter. Då kan du få bättre villkor, lägre ränta och slippa flera avi-avgifter eller fakturaavgifter. På det sättet kan du spara pengar som du kan använda för att betala av ditt lån.

Billån

Är du intresserad av att låna pengar för att köpa en bil? Freedom Finance erbjuder även billån. Bilen kan vara ny eller begagnad. Du kan låna upp till 500 000 kr och köpa en bil från en bilhandlare eller en privatperson.

Läs vad kunderna tycker

På Freedom Finances hemsida kan du läsa om vad kunderna tycker om Freedom Finance. På det sättet kan du själv skapa dig en uppfattning om företaget och de tjänster som erbjuds.

För- och nackdelar med Freedom Finance

Att enkelt och snabbt kunna jämföra olika långivares villkor och räntor finns det i princip bara fördelar med! Du slipper kontakta varje bank för sig. Att Freedom Finance dessutom erbjuder dig att samla lån och att ta billån gör att de sticker ut något från mängden när det gäller låneförmedlare.

Tror inte att du får en heltäckande bild av vilka lån du skulle kunna ta när du använder en låneförmedlare. Även om de brukar samarbeta med ca 20-30 olika kreditgivare och banker så finns det ändå fler på marknaden, och om du kontaktar din lokala bank där du kanske har någon personlig kontakt sedan tidigare så kan det hända att du kan få ett lån med ännu bättre villkor.

Kort avslutning

Nu har vi tittat närmare på för- och nackdelar med Freelance Finance. Att det endast görs en enda UC och att du ändå för erbjudanden från mängder av olika kreditgivare är en av de stora fördelarna med att använda sig av en låneförmedlare som Freelance Finance. Kom ihåg att det är du som har ansvar för att se till att du kan betala de kostnader som uppkommer i och med att du tecknar ett lån.

Kolla också igenom villkoren noggrant så du verkligen vet vad det är du tackar ja till. Det gäller oavsett vilken långivare som du tänker anlita. Vi hoppas att det ska gå bra med din låneansökan och att du ska hitta ett lån som passar din livssituation, med riktigt bra ränta.

Läs mer om Freedom Finance