Klicklån


Med Klicklån kan du låna upp till 40 000 kr. Det är ett relativt lågt belopp om du jämför med andra långivare. Du fyller enkelt i din ansökan online och signerar sedan avtalet med e-signering. Avbetalningstiden ligger på mellan 12 till 72 månader. Hos Klicklån behöver du ingen säkerhet för lånet och du är fri att använda pengarna till vad du vill. Pengarna sätts in på ditt konto samma dag eller senast dagen efter som du signerar avtalet.

Är du intresserad av att låna pengar? Då kan Klicklån vara ett alternativ för dig. Här nedan kommer vi titta närmare på deras tjänst och vad den innebär. Vi kommer gå igenom vilka krav Klicklån ställer på dig som låntagare och vilka villkor du godkänner när du använder dig av deras tjänst. Dessutom kommer vi värdera tjänsten genom att ställa för- och nackdelar mot varandra. Så om du är intresserad av Klicklåns tjänst så bör du läsa vidare. Då kommer du ha lite mer på fötterna innan du eventuellt väljer att låna pengar via Klicklån.

klicklån

Läs mer om Klicklån

Krav som Klicklån ställer på dig

Du kommer behöva ange namn, telefonnummer, e-postadress, personnummer, clearingnummer och kontonummer. Klicklån ställer vissa krav på låntagare. Du behöver vara över 20 år och inte ha någon betalningsanmärkning. Lägg märkte till att det finns andra långivare som lånar ut pengar till personer med betalningsanmärkningar. Så detta kan ses som en nackdel med klicklån, särskilt om du är en av de som drabbats av en betalningsanmärkning.

En betalningsanmärkning måste faktiskt inte betyda att du har dålig ekonomi eller att du slarvar med din ekonomi. En betalningsanmärkning kan vara något du drog på dig för länge sedan vid en stressig period i livet.

Det är inte ovanligt att långivare kräver att den som lånar inte har någon betalningsanmärkning. Men som sagt finns det andra långivare som inte lägger så stor vikt vid det utan istället tittar på din nuvarande betalningsförmåga och din nuvarande ekonomiska situation.

Läs villkoren noggrant

För att låna via Klicklån behöver du godkänna Thorn Svenska AB:s Allmänna Villkor för Kontantlån och integritetspolicy. Du har möjlighet att motta nyhetsbrev med tips och erbjudanden från Klicklån när det gäller privatlån och försäkringar. Du godkänner att Thorn Svenska AB får använda dina personuppgifter för målinriktad marknadsföring och digital annonsering i exempelvis sociala medier.

Du godkänner också att Thorn Svenska AB under avtalsperioden löpande kan inhämta kreditupplysningar om dig. Läs villkoren noggrant innan du tecknar avtal, det gäller oavsett vilken långivare du tänker anlita. När du jämför lån med varandra är det totalkostnaden för lånet du ska jämföra, inklusive eventuella uppläggningsavgifter och avgifter för avier.

Kort avslutning angående Klicklån

Nu har vi tittat lite närmare på Klicklån och vilka för- och nackdelar som finns med deras tjänst. Om du inte tänker låna något större belopp (max 40 000) och inte har några betalningsanmärkningar kan Klicklån vara ett utmärkt alternativ. Om du däremot vill låna mer pengar och har betalningsanmärkningar bör du vända dig till någon annan långivare. Klicklån har en enkel och smidig ansökningsprocess vilket bör ses som en fördel. Du sköter hela processen via nätet och slipper tråkiga och långa bankmöten.

Läs mer om Klicklån