Leasy


Hos Leasy kan du ta ett SMS-lån online. I den här texten ska vi titta närmare på Leasy och vilka för- och nackdelar som finns med deras tjänst. Så läs vidare om du vill ha lite mer kunskap innan du väljer långivare.

Räntan hos Leasy är individuell och sätts först efter att du skickat in en ansökan. Därför går det inte att på förhand säga om Leasy erbjuder bra räntor eller inte. Leasy erbjuder mindre privatlån och är ett dotterbolag till företaget Thorn. De belopp som går att låna via Leasy är lite större än vid vanliga SMS-lån och löptiden är dessutom längre än för typiska SMS-lån.

leasy

Läs mer om Leasy

10 000 kr till 50 000 kr

Hos Leasy kan du låna mellan 10 000 kr och 50 000 kr. Det är mycket för att vara SMS-lån men lite för att vara ett privatlån utan säkerhet. Det finns andra långivare där du kan låna upp till 600 000 kr. Kontrollera alltid alla villkor innan du signerar ett avtal, det gäller oavsett långivare.

Betalningsfria månader

Hos Leasy kan du ansöka om två betalningsfria månader per år – vilket kan vara skönt för dig som vet att du har en pressad situation ett par gånger om året, exempelvis på sommaren och runt jul. Ytterligare en fördel med Leasy är att du har ett brett spann av löptider att välja bland, från 1 till 6 år. Leasy erbjuder relativt låga räntor jämfört med många andra långivare när det gäller mindre belopp. När du lånar hos Leasy tillkommer avi-avgifter och uppläggningsavgift.

Leasy har en enkel och användarvänlig webbsida och en enkel process för att ansöka om ett lån. Leasy är ett stort och väletablerat företag som känns som ett tryggt alternativ. Dessutom kan du kontakta deras kundtjänst om du skulle ha några frågor eller funderingar.

Krav som Leasy ställer

För att få låna hos Leasy behöver du vara minst 20 år. Hos många andra långivare räcker det att vara 18 år. Du ska inte ha några betalningsanmärkningar. Hos många andra långivare kan du ansöka om lån trots betalningsanmärkningar. Så om du letar efter en långivare som inte ställer så jättehöga krav bör du förmodligen leta efter en annan långivare. Är du över 20 år och har inga betalningsanmärkningar så kan Leasy vara ett bra alternativ för dig.

Nackdelar med att använda Leasy

Även om det finns många fördelar med Leasy finns det också en del nackdelar. Det finns inget speciellt erbjudande för nya kunder, det går ej att ansöka med medsökande. Leasy kan inte göra utbetalningar på helger.

Avslutning

Leasy kan vara ett bra alternativ för dig som vill låna en mindre summa pengar till låg ränta. I den här texten har vi tittat på för- och nackdelar med Leasy och förhoppningsvis har du fått en bra bild av Leasy. Kom ihåg att oavsett vilken långivare du väljer så är det ditt ansvar att se till att du kan betala tillbaka lånet och att du har råd med kostnaderna som det innebär att ta ett lån. Läs alltid villkoren noggrant och jämför totalkostnaden för lånet med totalkostnaden som andra långivare erbjuder.

Läs mer om Leasy