Lendify


Lendifys mål är att skapa bättre villkor för dig som vill låna pengar. Lendify har tagit bort banken ur ekvationen och kopplar ihop investerare och låntagare. Lendify skär bort onödiga mellanhänder och skapar en effektivare lånemarknad. De utnämner sig själva till Sveriges största marknadsplats för lån. Lendify ägs av entreprenörer och står under insyn av Finansinspektionen.

Om du är intresserad av att lära dig mer om Lendify har du kommit helt rätt. Här kommer vi titta närmare på de tjänster som Lendify erbjuder och de för- och nackdelar som finns med Lendify. Så läs vidare!

lendify

Läs mer om Lendify

Investera

Hos Lendify kan du som har kapital låna ut det till kreditvärdiga låntagare. På det sättet får du ett månatligt kassaflöde bestående av ränta och amortering. Detta kan ge en bra och stabil avkastning på sikt. Detta kan vara ett bra alternativ till låga räntor eller oförutsägbara aktiemarknader.

Låna

Lendify erbjuder även privatlån med bra räntor och en enkel ansökningsprocess. Processen är helt digital, vilket gör att Lendify kan erbjuda ett smart lån som är tydligt när det gäller villkor. Dessutom kan du som låntagare få lägre ränta genom att delta i Lendifys lojalitetsprogram Lendify Rewards. Det bygger på att du betalar dina räkningar i tid.

Du kan även låna pengar hos Lendify för att köpa en bil eller samla dina lån och kredit med hjälp av Lendify. De som har samlat sina lån hos Lendify har i snitt sänkt sin månadskostnad med 1950 kr. Om du är intresserad av att sänka din månadskostnad för dina lån kan du kontakta Lendify.

Att ansöka om ett lån hos Lendify går snabbt och enkelt. Det tar bara 2 minuter att fylla i formuläret och du kan få svar direkt. Dessutom har Lendify en kundtjänst som finns tillgänglig även på helger och kvällar. Detta är en stor fördel med Lendify jämfört med andra långivare som inte alltid har lika generösa öppettider när det gäller kundtjänsten.

Om din låneansökan blir godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt. Hos Lendify finns det inget som heter bankdagar. Din ansökan om ett lån är inte bindande, utan du kan ansöka och sedan fundera i lugn och ro på om du vill teckna lånet eller inte. På Lendifys hemsida kan du läsa vad kunderna själva tycker om Lendify.

Det speciella med Lendify är att du lånar pengar av andra privatpersoner som investerat sina pengar i lån. På det sättet är banken bortkopplad ur ekvationen vilket gör låneprocessen mer effektiv och skapar bättre villkor för dig som lånar pengar. Att du dessutom kan sänka din räntekostnad om du betalar dina räkningar i tid gör också att Lendify sticker ut från mängden.

Avrundning

Lendify är ett utmärkt alternativ för dig som vill låna pengar med bra villkor. Lendify sticker verkligen ut från mängden genom att erbjuda privatpersoner att investera sina pengar i lån. Att de dessutom belönar dig som lånar pengar och är en skötsam och lojal kund med en lägre räntekostnad gör också Lendify till ett bra alternativ för dig som vill ta ett privatlån utan säkerhet.

Läs mer om Lendify