Lendingwire


Lendingwire dök upp på den svenska marknaden i november 2018. Populariteten har stigit sedan dess och många får idag sina lån beviljade genom Lendingwire. En av fördelarna med Lendingwire är att de försöker bevilja så många lån som möjligt. Till exempel så tar Lendingwire ingen kreditupplysning via UC.

Lendingwire godkänner även låneansökningar från personer med betalningsanmärkningar. Så om du har försökt att låna hos många långivare men inte fått ditt lån beviljat, kan du prova med Lendingwire. Kanske beviljar de ditt lån, trots att du kanske har en eller flera betalningsanmärkningar. Detta gör att Lendingwire har stora möjligheter att få låna ut pengar till den gruppen av låntagare som har betalningsanmärkningar.

Lendingwire använder andra kreditupplysningsföretag (alltså inte UC) för att ta reda på mer om den som ansökt om ett lån. Lendingwire ser inte tidigare upplysningar. De brukar använda sig av Bisnode eller Creditsafe.

lendingwire

Läs mer om Lendingwire

Samla dina lån hos Lendingwire

Du kan även samla dina lån hos Lendingwire. Om du har dragit på dig många små, snabba lån med hög ränta kan detta vara ett bra alternativ. Genom att samla alla dina lån i ett enda stort lån får du bättre överblick över din ekonomi och kan även få en lägre ränta. På det sättet kan du använda pengarna som blir över för att amortera – betala av på ditt lån.

På sikt kanske du kan lösa ditt lån och bli skuldfri. En annan fördel med att samla sina lån är att man slipper flera fakturaavgifter eller avi-avgifter. Samlingslån är väldigt populära idag och de minskar den stress som många kan känna över sin ekonomi.

Ta gärna kontakt med Lendingwire för att höra om de har möjlighet att samla alla dina lån. På det sättet kan du förbättra din ekonomi på sikt och även öka dina chanser att få nya lån beviljade i framtiden.

Privatlån

Lendingwire erbjuder även privatlån (tidigare kallades dessa blancolån). Privatlån är lån utan säkerhet som används av privatpersoner för olika typer av konsumtion. Om du exempelvis drabbats av en plötslig och stor utgift kan ett privatlån vara en utmärkt lösning för att komma ur den kniviga situationen. Det kan handla om en bil som gått sönder eller en fastighet som behöver repareras. Privatlån kan även användas till resor eller andra former av konsumtion, exempelvis att köpa en båt.

Lendingwire ställer inga hög krav på dig som låntagare. De tittar på din nuvarande ekonomiska situation och din betalningsförmåga och gör en bedömning. Du behöver alltså inte ha en viss månadsinkomst eller liknande för att bli beviljad ett lån. Kraven hos Lendingwire är alltså låga, de gör en individuell bedömning av varje låneansökan – vilket gör att du kan ha goda chanser att få ditt lån beviljat hos Lendingwire. Tyvärr erbjuder Lendingwire inte studielån och inte utbetalningar på kvällar och helger.

Nu har vi tittat lite närmare på vad Lendingwire erbjuder och vilka för- och nackdelar som finns med deras tjänster. Förhoppningsvis får du ditt lån beviljat hos Lendingwire. Du kan, som vi har sett, till och med få ditt lån beviljat utan UC och även om du har betalningsanmärkningar.

Läs mer om Lendingwire