Letalån


LetaLån är en låneförmedlare som samarbetar med över 25 olika banker. Hos LetaLån kan du ansöka om ett lån på enbart 2 minuter och du kan få svar inom 1 minut. Detta är snabbt jämfört med många andra långivare. Hos LetaLån har du möjlighet att få ett lån beviljat även om du betalningsanmärkningar. Läs vidare om du är intresserad av att lära dig mer om LetaLån och den tjänst som LetaLån erbjuder.

letalån

Läs mer om Letalån

Jämför lån

En stor fördel med LetaLån är att du får möjlighet att jämföra olika erbjudanden med varandra. Du kan ansöka om ett lån på upp till 500 000 kr, vilket är ett relativt högt belopp när det gäller privatlån, om du jämför med andra långivare och banker. Räntan ligger på mellan 2,95% till 29,95% beroende på din ekonomiska situation och dina förutsättningar. Återbetalningstiden ligger på mellan 1-15 år. Precis som hos andra låneförmedlare så görs endast en enda UC när du gör en ansökan hos LetaLån. Det finns även möjlighet att samla dina lån via LetaLån.

Så fungerar tjänsten

Du ansöker snabbt och enkelt genom att fylla i en ansökan. Behöver du hjälp kan du ringa kundtjänsten. Det görs sedan en UC på dig och LetaLån skickar vidare din ansökan till de banker och kreditgivare som LetaLån samarbetar med. Det som händer sedan är att långivarna går igenom din ansökan och skickar sedan erbjudanden till dig. Ofta kan du få svar inom 1 minut, men du bör vänta 24 timmar på att få alla erbjudanden.

Sedan är det upp till dig att jämföra de olika erbjudanden som du har fått och välja det lån som passar dig bäst. Lånet kan betalas ut redan samma dag eller inom ett fåtal dagar beroende på vilken metod som används.

LetaLån är en del av Lendo AB (som många kanske har hört talas om via reklam på TV eller radio). LetaLån står under Finansinspektionens insyn vilket gör att du kan känna dig trygg med deras tjänster.

Att använda sig av en låneförmedlare är ett bra alternativ för dig som vill maximera dina chanser att få ett lå beviljat. Dessutom är det ett enkelt sätt att snabbt jämföra många olika långivare utan att du får massor av kreditupplysningar gjorda på dig. Att få många kreditupplysningar gjorda på sig inom kort tid kan nämligen försämra din kreditvärdighet.

Att LetaLån erbjuder dig med betalningsanmärkningar att få ett lån beviljat är en stor fördel. Det är inte alla långivare och banker som erbjuder den möjligheten. Så om du har dragit på dig en eller flera betalningsanmärkningar och snabbt vill jämföra många olika långivare så kan LetaLån vara ett bra alternativ.

Kort avslutning

Nu har vi tittat närmare på LetaLån och den tjänst som de erbjuder. Den liknar i stort övriga låneförmedlares och bjuder inte vare sig några större positiva eller några större negativa överraskningar. Använd gärna LetaLån om du snabbt och enkelt vill jämföra flera långivare utan att manuellt behöva kontakta var och en av dessa själv. Nu har du lite mer kunskaper om LetaLån som du säkert har nytta av när du ska välja var du ska ansöka om ett lån.

Läs mer om Letalån