Moank


Moank erbjuder möjligheter för din ekonomi. Med hjälp av ny teknik och innovation erbjuder Moank lån till bra villkor. Moank försöker erbjuda enkla, personliga tjänster som är anpassade efter kundens behov. Läs vidare om du är intresserad av att lära dig mer om Moank och de tjänster som Moank erbjuder när det gäller krediter och lån.

Du kan bland annat ansöka om kontokredit och samlingslån. Dessutom erbjuder Moank rådgivning och utbildning. Där hittar du verktyg, guider och tips kring hur du kan hantera din ekonomi på ett bättre sätt. Guiderna är kostnadsfria och tillgängliga för alla. Detta är en stor fördel med Moank och något som gör dem unika på marknaden när det gäller långivare. Nyttja gärna dessa kostnadsfria guider innan du tecknar ett lån, så har du mer på fötterna innan du väljer belopp.

moank

Läs mer om Moank

Samla dina lån hos Moank

Om du har många små och dyra krediter kan det vara svårt att hålla koll på kostnaden för sina lån. Genom att samla dina lån hos Moank kan du sänka kostnaderna för lånet, eftersom du kan få en lägre ränta och slippa en mängd avi-avgifter eller fakturaavgifter. Ansök gärna om att samla dina lån hos Moank om du tror att det passar din situation.

Smart kontokredit

Med smart kontokredit hos Moank kan du låna mindre belopp vid flera tillfällen utan avgift. Du får helt enkelt en buffert som är anpassad efter dig.

Moanks ambition är att erbjuda lån för att alla ska kunna känna sig bekväma med sin ekonomi. Moank erbjuder lån som ger större ekonomisk frihet och som är anpassade efter din situation.

Du kan ansöka om Smart kontokredit hos Moank direkt på deras hemsida. En annan sak som gör Moank unikt är att du kan samla poäng genom att utföra olika aktiviteter. Dessa poäng kan du sedan använda för att få lägre ränta. Moank erbjuder 0 kr i administrativa avgifter och en kontokredit för dig som vill säkra din vardagsekonomi när det gäller oförutsedda utgifter eller ojämna inkomster.

Du kan få ett kreditutrymme upp till 50 000 kr, men du betalar enbart ränta för det belopp som du nyttjar. Återbetalningen är flexibel. På det sättet liknar Smart kontokredit hos Moank ett vanligt kreditkort.

Kort avslutning

Nu har vi tittat närmare på Moank och deras tjänster. Att kunna samla sina lån är en stor fördel som behöver förbättra din ekonomiska situation. Smart kontokredit via Moank liknar de kredittjänster som andra långivare erbjuder eller ett vanligt kreditkort. Letar du efter en flexibel och enkel lösning som ger dig möjlighet att låna ett lite mindre belopp så kan Moank vara ett bra alternativ.

Kom ihåg att det finns andra långivare som kan erbjuda privatlån upp till 600 000 kr. Så om du är ute efter att låna lite mer pengar kan du vända dig till en annan långivare. Dessutom bör du vara medveten om att det finns låneförmedlare där du kan skicka in en enda ansökan och sedan få erbjudanden från ca 25 olika långivare. På det sättet kan du maximera dina chanser att hitta en bra långivare som erbjuder bra räntor.

Läs mer om Moank