Nano Kredit


Nano kredit erbjuder små privatlån. Du ansöker enkelt via deras hemsida. Du kan låna från 2000 kr till 25 000 kr. Detta är relativt små belopp om du jämför med andra långivare. Men om du inte är ute efter att låna mer pengar än så, kan Nano kredit vara ett bra alternativ. I den här artikeln kommer vi fördjupa oss Nano kredit och deras tjänster. Vi kommer beskriva hur deras tjänster fungerar och vilka för- och nackdelar som finns med tjänsterna.

Nano kredit erbjuder dig att låna pengar, de har en trevlig kundtjänst och du kan fakturor via e-post. Nano kredit etablerades redan 2008. Nano kredit uppmanar alla som ansöker om lån att låna ansvarsfullt. Se till att du kan betala tillbaka lånet så du inte hamnar hos Kronofogden.

nano kredit

Läs mer om Nano Kredit

Så fungerar det att låna via Nano kredit

Först väljer du ett önskat lånebelopp. Du väljer också en återbetalningstid mellan 3 månader och 9 månader. Du fyller i dina kunduppgifter, såsom telefonnummer, e-post, inkomster och utgifter. Sedan bekräftar du din ansökan genom att identifiera dig med BankID. Om din ansökan blir beviljad betalas dina pengar ut direkt.

Tryggt, tydligt och enkelt

Trygghet är viktigt för Nano kredit. De har erbjudit lån sedan 2008 och är därmed ett av de företag i Sverige som arbetat med mindre krediter längst tid. Nano kredit står under insyn av Finansinspektionen vilket gör att du kan känna dig trygg med att deras verksamhet bedrivs på ett korrekt sätt.

Nano kredit försöker vara så tydliga som möjligt när det gäller deras lån. Det finns inga dolda kostnader, men eftersom Nano kredit är en högkostnadskredit får du räkna med högre räntor än om du exempelvis skulle ta ett bolån eller billån.

Att ansöka om ett lån via Nano kredit är enkelt. Det går snabbt att fylla i formuläret och om ditt lån blir beviljat innan kl 14 så kan du få pengarna på kontot samma dag. Din avi skickas via e-post. Kreditupplysningen görs via Bisnode (inte via UC). Du kan enkelt kontakta Nano kredit om du har några frågor om ditt lån eller om du behöver hjälp med att ansöka om ett lån.

Kort sammanfattning

Som vi nämnt tidigare finns det många långivare som erbjuder större belopp än vad Nano kredit gör. Men om du vill låna en mindre summa pengar och vill att det ska gå snabbt, vara tydligt och enkelt och om du vill känna dig trygg med att din ansökan tas om hand på ett korrekt sätt kan Nano kredit vara ett riktigt bra alternativ. Vi hoppas du kommer att ha nytta av den nya kunskap som du har fått tack vare den här texten och att du ska hitta en långivare som du blir nöjd med.

Kom ihåg att jämföra olika långivare för att hitta den bästa räntan. Det är totalkostnaden för lånet som du ska jämföra. Om du har svårt att hitta en bra långivare kan du använda dig av en låneförmedlare som underlättar processen att jämföra olika erbjudanden med varandra.

Läs mer om Nano Kredit