Next Finance


Next finance är en låneförmedlare där du kan ta privatlån eller samla befintliga lån. I den här artikeln kommer vi titta närmare på Next finance och de tjänster som erbjuds där. Så om du är intresserad av ett privatlån eller att samla dina nuvarande lån så har du kommit rätt. Läs vidare här nedan.

next finance

Läs mer om Next Finance

Låna upp till 600 000 kr via Next finance

Hos Next finance kan du ansöka om ett lån mellan 5000 kr och 600 000 kr. 600 000 kr är ett relativt högt belopp om man jämför med andra låneförmedlare och långivare. Så det är en fördel med Next finance. Du väljer själv lånebelopp och återbetalningstid. Next finance skickar vidare din ansökan till över 20 olika långivare som jämförs. Du kan få flera olika svar på din ansökan och det gäller för dig att jämföra dessa och välja den långivare som passar dig bäst och som du anser har bäst villkor. Next finance samarbetar med Freedom Finance Kreditservice AB.

Snabbt och enkelt

Att ansöka om ett lån via Next finance går snabbt och enkelt och kan göras med hjälp av BankID. Genom att samla dina lån via Next finance kan du spara mycket pengar, eftersom du kan få lägre ränta och slippa en mängd avi-avgifter. Du får också bättre koll på din ekonomi och det blir lättare att ha koll på kostnaden för dina lånade pengar.

Vilken ränta får jag via Next finance?

Vilken ränta du får är helt individuellt och beror på dina ekonomiska förutsättningar. Det går inte att på förhand säga vilken ränta du kommer bli erbjuden. Månadskostnaden för lånet bestäms av lånebelopp, ränta och återbetalningstid. Du bestämmer själv vad du använder pengarna till (det är privatlån utan säkerhet som det handlar om). Det kan vara att renovera, resa utomlands eller reparera en bil eller fastighet. Med en medsökande kan du öka dina chanser att få ett lån beviljat hos Next finance.

För- och nackdelar

Det är en stor fördel att använda sig av en låneförmedlare om du snabbt och enkelt vill öka dina chanser att få ett bra lån beviljat. Dessutom görs det bara en enda kreditupplysning, vilket är en stor fördel jämfört med att kontakta varje långivare var och en för sig.

Prova gärna Next finance om du letar efter en låneförmedlare som erbjude en enkel och trygg tjänst. Det är också en stor fördel att du kan samla dina nuvarande lån via Next finance. Det är inte alla låneförmedlare eller långivare som erbjuder den här möjligheten. Ett privatlån har många fördelar. Du kan låna pengar till vad du vill och banken kräver ingen säkerhet för lånet. Nackdelen brukar vara att räntan oftast är lite högre än för att andra typer av lån, som exempelvis bolån eller billån, eftersom banken då har bostaden eller bilen som säkerhet om du inte skulle kunna betala räntor och amortering.

Oavsett vilken låneförmedlare eller långivare du väljer att anlita önskar vi dig lycka till med din ansökan och hoppas att du ska hitta ett riktigt billigt och bra lån.

Läs mer om Next Finance