Nordic Lån


Nordic lån erbjuder lån mellan 10 000 kr och 50 000 kr. Du väljer själv önskad löptid, mellan 12 månader och 80 månader. I texten nedan kommer vi titta närmare på Nordic lån och vilka för- och nackdelar som finns med att låna pengar via Nordic lån.

nordic lån

Läs mer om Nordic Lån

Så här fungerar det

Fyll i dina personliga uppgifter och bankuppgifter. Legitimera dig sedan med BankID. Att kunna använda BankID är en stor fördel som förenklar processen. Det är inte alla långivare som erbjuder den möjligheten. Du får svar på din ansökan och pengarna på kontot senast dagen efter att lånet blivit godkänt. Hos Nordic lån lånar du pengar på det sätt som passar dig.

Nordic lån erbjuder privatlån, vilket innebär att du lånar en summa pengar utan säkerhet för banken. Till skillnad från exempelvis bolån där banken har bostaden som säkerhet. Det kan innebära att räntorna blir något högre. Ett privatlån används vanligtvis till en plötslig utgift som uppstått i vardagen, exempelvis en bil som behöver repareras. Men det förekommer även att privatlån används till resor och andra former av konsumtion.

Om du har många, små och dyra lån så kan det vara ett bättre alternativ att samla din lån, än att ta ytterligare ett lån. Genom att samla dina lån kan du få ner räntan och slippa en mängd avi-avgifter. Kolla gärna med din bank om du är intresserad av att samla dina lån.

Månadskostnad

Månadskostnaden för lånet avgörs av hur mycket pengar du lånar och vilken löptid du väljer. Du ser enkelt vilka utgifter du har för ditt lån. Du har alltid möjlighet att betala av mer på ditt lån eller betala av hela lånet. Det kostar inget extra att göra det, vilket är en stor fördel med Nordic lån. Nordic lån samarbetar med Thorn Svenska AB.

Ansökan gör du smidigt på nätet och om du skickar in ansökan under Nordic låns öppettider (måndag till fredag, kl 8-18) så får du oftast svar inom en timme. Hos Nordic lån kan du låna pengar utan säkerhet och du behöver inte berätta för någon vad du ska använda pengarna. Du väljer helt själv vad du använder pengarna till.

Nordic lån har en kundtjänst som är tillgänglig måndag till fredag kl 8 till 18. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till Nordic lån.

Villkor

Nordic lån har omfattande men tydlig villkor som du kan läsa direkt på hemsidan. Läs igenom villkoren noggrant innan du tecknar ett lån. Det gäller oavsett vilken långivare du vänder dig till. Att teckna ett lån innebär att ingå ett avtal med en bank eller kreditgivare. Det gäller att du har koll på din del av avtalet och att du är säker på att du kommer att kunna betala månadskostnaden.

Kort avrundning

Nu har vi tittat närmare på Nordic lån och vilka för- och nackdelar som finns med deras tjänst. Det finns absolut andra långivare som lånar ut mer pengar, men om du tänker låna en lite mindre summa kan Nordic lån vara ett bra alternativ. Villkoren är tydliga och kundtjänsten har generösa öppettider.

Läs mer om Nordic Lån