Pengino


Hos Pengino har du möjlighet att ta ett privatlån eller samla dina lån. I den här artikeln kommer vi titta närmare på Pengino och de tjänster som Pengino erbjuder. Vi kommer att jämföra Pengino med andra långivare. Så om du är intresserad av att värdera Penginos tjänster har du kommit helt rätt.

Hos Pengino kan du kostnadsfritt och enkelt ansöka om ett lån. Det tar bara 3 minuter att fylla i formuläret och skicka in ansökan. Sedan kan du jämföra ett antal olika låneerbjudanden.

pengino

Läs mer om Pengino

Penginos krav

Pengino är en låneförmedlare som skickar vidare din ansökan till fler än 25 olika långivare. För att ansöka om ett lån via Pengino behöver du vara minst 18 år och folkbokförd i Sverige. Din inkomst ska vara stadigvarande och minst 100 000 kr per år. Du får inte ha några skulder hos Kronofogden.

Så fungerar Penginos tjänst

Du ansöker först om ett lån via ett säkert formulär. Sedan jämför du och väljer det privatlån som passar dig bäst. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet, där du kan använda pengarna till vad du vill. Välj det lån som har bäst lånevillkor. Kom ihåg att jämföra totalkostnaden för lånet med övriga erbjudanden.

Genom att använda en låneförmedlare kan du öka dina chanser att få en ansökan beviljad. Tack vare att din ansökan kan skickas till mer än 25 långivare så finns det stora möjligheter att få ditt lån beviljat.

När du skickar in en ansökan via Pengino görs endast en enda kreditupplysning via UC. Hade du gjort separata ansökningar till varje långivare hade det gjorts en kreditupplysning per ansökan. Det kan försämra din kreditvärdighet att få väldigt många kreditupplysningar gjorda på dig under kort tid.
Om du har hög kreditvärdighet eller söker tillsammans med en medsökande så ökar chanserna att få riktigt bra villkor hos Pengino.

Låna upp till 600 000 kr

Hon Pengino kan du låna upp till så pass mycket som 600 000 kr. Vilket är en stor fördel med deras tjänst. Det finns andra långivare som inte erbjuder mer än 40 000 kr. Det är enkelt att ansöka och du får snabbt svar. Du kan använda pengarna till vad du vill. Att låna via Pengino är tryggt och säkert eftersom Pengino använder den senaste teknologin inom webbsäkerhet för att du ska vara i säkra händer. Pengino erbjuder en professionell kundservice som du kan kontakta om du har några frågor. Hur hög ränta du får går inte att svara på i förväg, det bestäms utifrån den kreditupplysning som görs på dig i samband med att du ansöker om ett lån.

Att hitta ett så bra lån som möjligt är inte enkelt. Fundera på vad som är viktigt för dig? Låga räntor? Bra kundservice eller något helt annat. Om du vill spara tid och maximera dina chanser att få ett lån beviljat så är det klokt att använda sig av en låneförmedlare.

Låna trots betalningsanmärkningar

Via Pengino kan du ansöka om ett lån även om du har en eller flera betalningsanmärkningar. Detta är en stor fördel med Pengino eftersom vissa andra låneförmedlare inte lånar ut pengar till personer med betalningsanmärkningar. Penginos tjänst är kostnadsfri. Utbetalningen tar vanligtvis 1-2 bankdagar om du signerar ditt låneavtal med BankID, vilket förmodligen är det smidigaste alternativet.

Läs mer om Pengino