SevenDay


Hos SevenDay kan du både spara och låna pengar. I den här artikeln kommer vi titta närmare på SevenDay och de tjänster som erbjuds. Så om du är intresserad av att lära dig mer rekommenderar vi dig att läsa vidare.

SevenDay erbjuder en relativt hög sparränta om du öppnar ett sparkonto. Dessutom erbjuder de kostnadsfria uttag och möjlighet att plocka ut din intjänade ränta varje månad. Sparkontot är skyddat av den danska statliga insättningsgarantin och har dessutom ett kompletterande skydd av den svenska statliga insättningsgarantin.

sevenday bank
Läs mer om SevenDay

Prisgaranti

Något som gör SevenDay unikt är att de erbjuder en prisgaranti som innebär att om du beviljas ett bättre totalpris av någon annan långivare, så erbjuder SevenDay dig alltid ett lägre pris. Detta är en stor fördel med SevenDay och absolut en anledning att titta närmare på deras tjänsten om du är intresserad av att hitta ett billigt lån med bra räntor. Dessutom erbjuder SevenDay dig en betalningsfri månad.

Samla dina lån och krediter

Hos SevenDay kan du förutom att ta ett nytt privatlån eller starta upp ett sparkonto samla dina lån och krediter. Det är en stor fördel att samla sina lån om du har många små, dyra lån. Då får du bättre koll på din ekonomi och kan sänka dina kostnader. Du slipper en rad olika avi-avgifter eller fakturaavgifter. Pengarna du får över genom att sänka dina kostnader kan du använda för att betala av på lånet. På så sätt kan du ytterligare sänka dina månadskostnader på sikt.

Privatlån och billån

SevenDay erbjuder både privatlån och billån. På det sättet skiljer de sig från en del andra långivare som enbart erbjuder privatlån. Prissättningen är som hos andra individuell, vilket innebär att SevenDay gör en individuell prövning av alla som ansöker om ett lån. Prövningen görs utifrån en kreditupplysning som SevenDay gör i samband med att du ansöker om ett lån. Uppläggningsavgiften ligger för närvarande på 495 kr, vilket inte är speciellt mycket jämfört med andra långivare. Om du missar att betala räntorna så kan du få en påminnelseavgift på 60 kr. Dessutom kan det tillkomma förseningsavgifter, inkassoavgifter och andra avgifter om du missar att betala i tid.

SevenDay stödjer Stiftelsen Min Stora Dag med en större donation varje år. Detta är hedervärt och säger något om att SevenDay är en seriös organisation som vill göra världen till en bättre plats. Om du har några frågor om att spara eller låna kan du kontakta SevenDays kundtjänst.

Kort sammanfattning

SevenDay är unika genom att både erbjuda sparkonto, privatlån och billån. På det sättet är SevenDay mer än en vanlig långivare, som oftast endast erbjuder privatlån. Hos SevenDay kan du säkert få nytta av flera tjänster, eftersom sparräntan är relativt hög jämfört med andra sparkonton kan det vara en bra idé att öppna ett sparkonto hos SevenDay. Det gör du enkelt med hjälp av BankID. Vi hoppas att texten ovan har gett dig lite nya kunskaper som du kan ha nytt av, oavsett om du ska öppna ett sparkonto, låna pengar eller både och.

Läs mer om SevenDay