Spargo Finans

Spargo Finans erbjuder privatlån mellan 10 000 kr och 150 000 kr. Du väljer själv lånebelopp och löptid, det vill säga hur mycket du vill låna och inom vilken tid som du vill betala tillbaka beloppet. Sedan fyller du i dina personliga uppgifter, kontaktuppgifter och bankuppgifter för att skicka in din ansökan om ett lån.

spargo finans

Läs mer om Spargo Finans

Låna upp till 150 000 kr

Att få möjlighet att låna 150 000 kr är relativt bra jämfört med andra liknande tjänster. Somliga långivare lånar inte ut mer än 40 000 kr. Men det finns andra långivare som lånar ut upp till 600 000 kr.

Svar inom kort

Du får svar inom kort, oftast inom en timme om din ansökan skickas in inom Spargo Finans öppettider. Det behövs ingen säkerhet för lånet och du kan själv avgöra vad du vill använda pengarna till. Om du har några frågor som kan du kontakta Spargo Finans kundtjänst som finns till för att hjälpa dig.

Icke bindande ansökan

Din ansökan om ett lån är inte bindande utan du godkänner lånet först när du skriver under avtalet. Dina uppgifter behandlas konfidentiellt och med det enda syftet att kunna behandla din ansökan. Spargo Finans samarbetar med Thorn Svenska AB

Gör en budget

Innan du lånar uppmanar Spargo Finans dig att göra en budget där du får en överblick över dina inkomster och utgifter. De erbjuder en budgetmall som du kan använda för att förenkla framtagandet av en budget. Dessutom tipsar de om att använda autogiro för att undvika påminnelser och påminnelseavgifter.

Låna tryggt hos Spargo Finans

Spargo Finans beviljar dig ett lån endast om de anser att du har de ekonomiska förutsättningarna för att kunna betala kostnaderna som det innebär att ta lånet. På det sättet kan du känna dig trygg när du ansöker om ett lån via Spargo Finans. Men självklart är det du som har det yttersta ansvaret för att betala kostnaderna

Kort avrundning

Nu har vi tittat lite närmare på Spargo Finans och den tjänst som de erbjuder när det gäller privatlån utan säkerhet. Spargo Finans är ett bra alternativ för dig som letar efter ett tryggt lån på upp till 150 000 kr. Tjänsten är enkel att använda och dessutom har de gjort låneprocessen snabb, vilket gör att du inte behöver vänta särskilt länge på att få dina pengar utbetalda. Oavsett vad du tänker använda dina pengar till, exempelvis en oförutsedd utgift eller en resa, så önskar vi dig lycka till med din ansökan.

Kom ihåg att jämföra olika långivares erbjudanden innan du tackar ja, eftersom villkoren och räntorna kan skilja sig avsevärt mellan olika långivare. Vilken ränta du får hos Spargo Finans beror på din ekonomiska situation. Spargo Finans gör en individuell prövning för varje ansökan vilket gör att en person kan få en viss ränta, medan en annan person får en helt annan ränta. Du ser din årliga- och effektiva ränta i det avtal som Spargo Finans skickar till dig i samband med att du ansöker om och får ett lån beviljat hos Spargo Finans.

Läs mer om Spargo Finans