Thorn Privatfinans


Thorn Privatfinans erbjuder ett antal unika varianter när det gäller privatlån. De kallar det för PrivatLån Plus, PausLån, TryggLån och ProduktFinans. I nedanstående text kommer vi titta närmare på Thorn Privatfinans och vilka för- och nackdelar som finns med Thorn Privatfinans som långivare. Läs vidare här nedan!

thorn privatfinans

Läs mer om Thorn Privatfinans

TryggLån via Thorn Privatfinans

TryggLån innebär att du kan låna upp till 50 000 kr. Du får ett betalskydd som är en försäkring om du skulle bli sjuk eller arbetslös. På det sättet är det ekonomiskt sett extra tryggt att välja TryggLån. Detta är något som inte alla långivare erbjuder, så det är helt klart en fördel med Thorn Privatfinans.

ProduktFinans

Med ProduktFinans får du en flexibel finansiering av exempelvis vitvaror och hemelektronik. Thorn Privatfinans levererar dina produkter direkt hem till dig. Det här är ett utmärkt alternativ för dig som vill köpa någon produkt för de lånade pengarna. Avbetalningen sker med en låg kostnad, Thorn Privatfinans levererar varorna när det passar dig och du kan slutbetala när du vill utan några avgifter.

PausLån

Med tjänsten PausLån kan du pausa din betalning när du vill, du bestämmer själv återbetalningstiden och du kan lösa lånet när du vill utan avgifter. På det sättet är PausLån ett flexibelt alternativ för dig som har lite svårt att förutse din framtida ekonomiska situation. Du har möjlighet att få upp till 2 betalningsfria månader utan lånets löptid. Men du kan endast få en betalningsfri månad per år. Du behöver kontakta Thorn Privatfinans senast den 5:e samma månad som du vill pausa din betalning. Du kontaktar Thorn Privatfinans via telefon när du är intresserad av att pausa din betalning. Detta kan passa perfekt när du haft en lite tuffare månad rent ekonomiskt, exempelvis under sommarmånaderna eller kring jul.

PrivatLån Plus

PrivatLån Plus från Thorn Privatfinans innebär att du kan låna upp till 100 000 kr. Det är ett mer traditionellt privatlån som fungerar som privatlån brukar göra. Det innebär att kreditgivaren inte behöver någon säkerhet från din sida och att du kan använda pengarna till precis vad du vill. På det sättet är ett privatlån en flexibel lösning för dig som vill låna pengar. Samtidigt ska du komma ihåg att räntan kan vara högre än när det gäller bolån eller billån.

Kort avslutning och sammanfattning

Thorn Privatfinans har funnits sedan 1970 och är en seriös långivare med många nöjda kunder. Letar du efter ett tryggt alternativ kan Thorn Privatfinans vara ett bra alternativ. Att de dessutom erbjuder en rad specialiserade tjänster för dig som letar efter extra trygga eller flexibla lån gör att Thorn Privatfinans sticker ut på marknaden av långivare.

Om du har några frågor kring Thorn Privatfinans är du varmt välkommen att höra av dig till kundtjänsten. De kan ge dig råd när det gäller ditt lån. Gör gärna en budget innan du ansöker om ett lån, så att du ser att du har råd att låna pengar. Vi hoppas du ska hitta en bra långivare och ett fördelaktigt lån som passar dina behov, lycka till!

Läs mer om Thorn Privatfinans