Zensum


Hos Zensum kan du låna pengar! Du kan ta ett privatlån eller samla lån. Zensum erbjuder även en trygghetsförsäkring. I den här texten ska vi titta närmare på Zensum och de tjänster som erbjuds. Vi kommer gå igenom för- och nackdelar, så om du är intresserad av Zensums tjänster bör du läsare vidare.

zenzum

Läs mer om Zensum

Samla lån med Zensum

Hos Zensum kan du samla din lån. Den tjänsten passar dig perfekt som har många, snabba, dyra lån som du vill samla till ett enda stort lån. På så sätt kan du sänka kostnaden för lånet, tack vare färre avi-avgifter och lägre ränta. Dessutom får du bättre kontroll och överblick när det gäller din privatekonomiska situation. Det kan vara svårt att ha koll på alla lån och långivare om man har väldigt många olika lån.

Privatlån via Zensum

Zensum erbjuder även privatlån. Ett privatlån är ett lån som en privatperson tar (utan säkerhet) för någon form av konsumtion. Det kan handla om att hantera en plötslig utgift som uppstått, exempelvis en skada på en bil. Du kan exempelvis låna 300 000 kr, vilket måste ses som ett relativt högt belopp när det gäller privatlån utan säkerhet. Det finns andra långivare som inte har möjlighet att låna ut så stora belopp.

Grundkrav hos Zensum

Hos Zensum måste du vara minst 18 år för att få låna. Många andra långivare kräver att du ska vara 20 år, så om du är mellan 18 år och 20 år så kan Zensum vara ett bra alternativ. En klar fördel! Du ska vara folkbokförd och skriven i Sverige i minst ett år. Du behöver dessutom ha en årsinkomst på minst 120 000 kr – vilket får ses som ett relativt högt krav även om många långivare har samma krav. Räntan hos Zensum är rörlig och sätts individuellt.

Zensum är en låneförmedlare där du kan jämföra ca 20 olika långivare. Det görs endast en kreditupplysning på dig, vilket är en stor fördel eftersom det kan ses som ett negativt tecken om du har väldigt många kreditupplysningar gjorda på dig inom en kort tidsperiod. Det kan minska dina chanser att få ett lån beviljat.

Omdömen

Hos Zensum kan du läsa omdömen om tjänsten som privatpersoner har skrivit. Zensum är väldigt öppna med de omdömen som privatpersoner ger, vilket måste ses som en fördel. Här har du chansen att läsa på om vad andra tycker om deras tjänster. Öppet och transparent!

Din personliga handläggare

Hos Zensum får du tillgång till en personlig handläggare som försöker hjälpa dig att se över din situation och hitta det lånealternativ som passar bäst för dig. Även efter att jämförelsen är avslutad kan du alltid kontakta din handläggare om du skulle ha några frågor eller funderingar. Det är inte alla låneförmedlare som erbjuder en personlig handläggare, så detta måste ses som en klar fördel med Zensums tjänst.

Nu har vi tittat lite närmare på Zensum och hur deras tjänster fungerar. Vi har även kommenterat det som vi ser som för- och nackdelar med deras tjänster.

Läs mer om Zensum